Want your
own Fotopage?








 
Nora Beading Collection

By: Nora Beading Collection

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 14-Feb-2009 03:46 Email | Share | | Bookmark
Kaisara Bling...

 
 
 
View all 4 photos...
Tempahan dari dilla jugak untuk mak nye...jom tengok..urgent tempahan 2 hari before nak pakai baru dilla hantar..nasib baik time xsibuk sangat..okay..







Quote:

Sheema - ye ke kak..dekat sangat2 nnt ler jumpa sesama

BNTB - awk punya lagi cantik2 tudung tu cute2 minat sangat..


Saturday, 14-Feb-2009 03:14 Email | Share | | Bookmark
Baju Dilla...Colourful SF

 
 
 
baju nie dah lama siap...baru sekarang sempat upload...ok tengok la..





Wednesday, 21-Jan-2009 03:21 Email | Share | | Bookmark
Preview SF for Dilla

 
 
 
View all 4 photos...
Terima kasih pada yang hantar tempahan manik kepada saya...belum sempat saya masukkan antara koleksi yang telah saya jahit..so hari nie sempat snap preview untuk dilla yang tinggal di Bukit Mahkota..dilla bersabar ye,akak tengah siapkan tempahan yang lain dulu tapi sempat menyambil dilla punya ..hehe


Colourful SF



Hmmm...kain sifon memang menguji kesabaran ku...




Quote:

Kak izan - biasa la baju sendiri xde yang bling-bling

Kak Nora - memang nak join bulan april nie...

Anggerik - nnt mesti awk boleh buat SF..hehe mesti cantik baju


Wednesday, 21-Jan-2009 00:23 Email | Share | | Bookmark
Simple Design

 
 
 
View all 4 photos...
Simple design manik...disebabkan baju batik so i jahit simple design bagi mengekalkan keasliaan batik tersebut...


Silver-Orange


Blue Crystal


Monday, 5-Jan-2009 04:58 Email | Share | | Bookmark
My Beading Class

 
 
 
View all 16 photos...
A'kum kepada semua...Saya sangat bertuah kerana pada 13.12.2008 yang lalu, saya telah pon join class beading bersama2 sifu saya Nora Manik..kira beruntung dapat belajar dengan kak nora, so skrg dah confident nak jahit mana...Sorry kepada kekawan sekelas terutama zana and ju sebab saya upload gambar lambat sikit coz setup fotopages yang baru untuk beading world...


modul kursus jahitan manik..hehe


Ju (melaka), Lily (pengajar manik a.k.a pembantu kak nora), Zana


Classmate...aku tersenyum kena menang cabutan bertuah..dpt kak nora punya jahitan manik


Jahitan manik ku....


Lagi..jahitan ku


Jahitan manik yang ku menangi..mungkin sebab nama sama..tuah ku pada hari berkenaan

Quote:

Kak Nora - thanks...tengah bersemangat menjahit beads skrg..hehe

Sally - thanks sudi melawat2...alhamdulliah dpt cabutan bertuah tu banyak membantu..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net